Beneficis de ballar

EL BALL ÉS EXERCICI!

L’exercici produeix endorfines que ajuden a lluitar contra la depressió, contribueix a la pèrdua de pes i ajuda a prevenir malalties com l’obesitat, la diabetis i les malalties cardiovasculars. Ballar enriqueix l’aprenentatge cognitiu tant en nens com en adults! Segons el Diari de Medicina de Nova Anglaterra que parla sobre els efectes de les activitats recreatives en l’agudesa mental en l’envelliment. El ball social pot ajudar a reduir les taxes de demència i a combatre la malaltia d’Alzheimer.

 

BALLAR APORTA DISCIPLINA!

Per ser un campió has de practicar. El talent et farà arribar molt lluny, tot i així cal que treballis fort i et concentris en els teus objectius. Ballar facilita la interacció social.

EL BALL ÉS DIVERTIT!

Moure el cos al ritme de la teva cançó preferida és tan gratificant per a un mateix com ho és per al públic. Hi ha qui diu que és impossible estar trist mentre es balla. Les endorfines que generes ballant fan que estiguis més content. Troba la teva ànima bessona i a ballar!

BALLAR MILLORA LA TEVA FLEXIBILITAT!

Aquests moviments de ball no són només estètics, sinó que també augmenten la flexibilitat i redueixen la rigidesa. L’augment de la flexibilitat també ajuda a alleujar el dolor articular i el dolor després de l’exercici.