Preguntes freqüents


Per què ha de ballar el meu fill/a?

Ballar ens aporta molts beneficis, social, emocional i físicament. Ballar fomenta la confiança, així com ajuda a prevenir malalties com la diabetis i l’Alzheimer introduint l’exercici mental i físic a la nostra activitat diària. Ballar també fomenta la disciplina per als nens en creixement.

A quin nivell he de posar al meu fill/a?

Si és la primera vegada que rep una classe de ball, et recomanem el nivell principiant. Si té més d’un any d’experiència en el ball valorarem col·locar-lo en una classe més avançada. Una sessió privada amb un dels nostres instructors és la millor manera de determinar exactament en quin nivell ha d’estar.

Quants anys has de tenir per poder començar a fer classes a RD?

RD accepta a estudiants de totes les edats! Les classes en grup acullen alumnes a partir de 3 anys!

Quant temps ha de passar abans que el meu fill pugui fer la seva primera competició?

Els alumnes, abans de començar a competir han de fer entre 1 i 1 any i mig de classes. Aquest temps pot variar depenent de les qualitats de cada alumne.


Necessito una parella de ball per accedir a les classes?

No, durant les classes de grup, els instructors vetllen per que tothom tingui l’oportunitat de ballar amb algú, fent canvis de parella regularment.

El meu fill/a, necessita una parella per competir?

No, a RD cada alumne té les mateixes oportunitats per competir a la pista de ball. Hi ha categories individuals especials en totes les competicions i els alumnes poden poden competir amb d’altres nens que tampoc tenen parella. L’instructor pot triar una parella per a un alumne en cas que ho cregui convenient.

Què he de portar a la classe?

El material necessari per a una classe de ball inclou: una camisa ajustada, pantalons de vestir flexibles o pantalons de ball per als nois, faldilles per a les noies, sabates de ball amb sola de cuir o de cautxú.