Ball de Nuvis

Prepara el ball del dia més especial de la teva vida!

Estàs planificant la teva boda?

El ball nupcial és un dels moments més esperats per tots en el casament, però sobretot per als nuvis és amb diferència el moment més màgic del seu casament.

L’estil de la cançó escollida és indiferent, el que es recomana és que sigui especial perquè quan soni us transporti a aquell moment tan especial en el que totes les emocions ressorgeixen a flor de pell.

Tenir preparat el ball és un requisit perquè surti perfecte i demanar ajuda a una escola de ball és molt bona idea. Nosaltres farem del ball dels teus somnis realitat, perquè coreografiem qualsevol estil musical.

Deixa-ho en les nostres mans

Gaudeix del teu dia al màxim i mostra el millor de tu. Nosaltres ens encarreguem de tot perquè el dia del teu casament ballis com sempre vau somiar i brilleu com us mereixeu.

L’equip de Royal Dance, format per ballarins professionals, t’oferirà un tracte proper i personalitzat en tot moment perquè pugueu aprendre els estils i disciplines de ball que trieu.

Començem? Primera sessió GRATIS

La primera sessió consta d’una entrevista amb els nuvis per conèixer els vostres gustos, preferències d’estil, etc, tot junt amb una petita sessió de ball apta per a trencar el gel.

Preus

  • Pack 5 classes – 195€
  • Pack 10 classes – 380€
  • Pack 20 classes – 720€

No esperis més, contacta amb nosaltres!

Contactar