FAQ

Preguntes Freqüents

Tens algun dubte sobre el funcionament del nostre centre? Potser trobes la teva resposta aquí!

Per què ha de ballar el meu fill/a?

Ballar ens aporta molts beneficis, social, emocional i físicament. Ballar fomenta la confiança, així com ajuda a prevenir malalties com la diabetis i l’Alzheimer introduint l’exercici mental i físic a la nostra activitat diària. Ballar també fomenta la disciplina per als nens en creixement.

A quin nivell he de posar al meu fill/a?

Si és la primera vegada que rep una classe de ball, et recomanem el nivell principiant. Si té més d’un any d’experiència en el ball valorarem posar-lo en una classe més avançada. Una sessió privada amb un dels nostres instructors és la millor manera de determinar exactament en quin nivell ha d’estar.

El meu fill/a, necessita una parella per competir?

No, a Royal Dance cada alumne té les mateixes oportunitats per competir a la pista de ball. Hi ha categories individuals especials en totes les competicions i els alumnes poden competir amb d’altres nens que tampoc tenen parella. L’instructor pot triar una parella per a un alumne en cas que ho cregui convenient.

Necessito una parella de ball per accedir a les classes?

No, durant les classes de grup, els instructors vetllen per que tothom tingui l’oportunitat de ballar amb algú, fent canvis de parella regularment.

Què he de portar a la classe?

El material necessari per a una classe de ball inclou: una camisa ajustada, pantalons de vestir flexibles o pantalons de ball per als nois, faldilles per a les noies, sabates de ball amb sola de cuir o de cautxú.

Quina és l’edat mínima per apuntar-se?

Royal Dance accepta a alumnes a partir de 4 anys.

Quant temps ha de passar abans que el meu fill pugui fer la seva primera competició?

Els alumnes, abans de començar a competir han de fer entre 1 i 1 any i mig de classes. Aquest temps pot variar depenent de les qualitats de cada alumne.