Notícies

Més d’un centenar de parelles de balls de saló de 120 països al campus de ball esportiu de Royal Dance

Més d’un centenar de parelles de balls de saló de 120 països s’han reunit a l’Hotel Pere III de Manresa durant aquesta setmana. En concret, a les instal·lacions de Royal Dance, que ha organitzat un campus internacional de balls de saló amb la intenció de reunir als millors ballarins i ballarines per 5e any al Bages. De fet, un 80% de les participants són la primera o la segona millor parella del país que representen.
Entre els més destacats, s’hi troben els de Finlàndia, Noruega, França o Grècia. I també la parella hongaresa formada per la Martina i l’Andrés que, a més de ser parella de ball, també ho son sentimentalment.
Per a ells, participar en un campus com aquest és enriquidor i divertit.
Els representats de Royal Dance són Guillem Pascual i Rosa Carné, actuals campions d’Espanya i que no s’han volgut perdre aquesta trobada multitudinària.
Per als que venen de fora, és una experiència molt profitosa gràcies a les bones instal·lacions de la sala i, sobretot, l’ambient que es respira entre professors i alumnat que, junt amb un clima del que no solen gaudir en els seus països, fa que la germanor que es crea sigui el gran triomf del campus.
La concentració té una durada de tres dies amb una jornada diària des de les 10 del matí fins a les 9 del vespre amb la qual cosa no és estrany veure a molts d’ells aprofitant pauses petites per descansar el cos i la ment.

Estrenem pàgina web!

A Royal Dance Center apostem per la qualitat i l’avanç, i estem orgullosos de mostrar-te el que és la nova pàgina web del centre, esperem que t’encanti tant com a nosaltres!

Rubén Viziana i Eva Moya guanyen l’estatal d’estàndards a Marina d’Or

Bons resultats, un any més, de les parelles del Royal Dance que van participar en els campionats d’Espanya de balls estàndards celebrats el cap de setmana passat a Marina d’Or (Orpesa).

Així, Rubén Viziana i Eva Moya van aconseguir el títol estatal en la categoria sènior 1. En júnior 2, Robert Mihail i Tatiana González van ser subcampions, com Unai Villegas i Alexia González en juvenil 2. Van obtenir posicions de finalistes Andrey Prikhodko i Nora Corpas, quarts en adult 1, i Jan Cervelló i Sofía Madrid, quarts en júnior 1. Van tenir places de semifinalistes Joel Rusines i Núria Colom en júnior 1, Marc Cortés i Adriana Corpas en júnior 1, Yago Olivera i Nahia Martín en júnior 1 i Felipe Baños i Mia Rose en youth.

A més a més, dues parelles del Royal Dance van pujar de categoria: Jan Cervelló i Sofia Madrid i Àlex Garcia i Salomea Birsan. També van destacar els segons llocs a la Copa de Promoció d’Adrián Lupiáñez i Nuna Martín i de Marc Marisa i Johana Corpas.

Prikhodko i Corpas, del Royal Dance manresà, semifinalistes mundials

La parella va ser onzena al Campionat del Món de 10 balls en categoria youth de Guadalajara

La parella del Club de Ball Esportiu Royal Dance de Manresa, Andrey Prikhodko i Nora Corpas, va ser brillant semifinalista en el Campionat del Món youth de 10 balls celebrat al pavelló multiusos de Guadalajara. Finalment, Prikhodko i Corpas van ocupar una destacada onzena posició. Les tres primeres posicions van ser per a Vladislav Untu i Polina Baryshnikova, de Moldàvia (1rs), Danila Mazur i Anastasia Polonskaya, de Rússia (2ns), i Karolis Burneikis i Izabele Sekaite, de Lituània (3rs). Paral·lelament també es van celebrar, a Guadalajara, els campionats d’Espanya de 10 balls i les corresponents copes de promoció amb una àmplia representació del Royal Dance.

A l’estatal, Andrey Prikhodko i Nora Corpas van imposar-se en la categoria youth, seguits de la parella també del Royal Dance, Joan Albelda i Vanessa Maroto. A banda d’aquests dos podis, el Royal Dance va sumar moltes posicions altes de privilegi en les diferents categories. En juvenils 1 (4 balls), 2ns Unai Villegas i Alexia González ; en júnior 1, 3rs Marc Cortés i Adriana Corpas, 8ns Joel Rusines i Núria Colom i 9ns Yago Olivero i Nahia Martín; en júnior 2, 2ns Robert Cambei i Tatiana González; en adult 1, 4ts Carles Borrell i Mar Albelda; en sènior 1, 1rs Rubén Viciana i Eva Moya; en sènior 2, 2ns Luis Pacha i Maribel Gordón; en sènior 3, 1rs Raúl del Rosario i Carmen Sánchez.

En rising star open llatins, 1rs Alexander Mikhaylov i Rocío Aceña i 7ns Joan Albelda i Vanessa Maroto. En WDSF open sènior 2 llatins, 4ts Luis Pacha i Maribel Gordón; en WDSF international open llatins, 14ens Alexander Mikhaylov i Rocío Aceña i 20ns Carles Borrell i Mar Albelda; en WDSF open sènior 3 llatins, 5ns Raúl del Rosario i Carmen Sánchez; en WDSF júnior 2 estàndard, 4ts Robert Cambei i Tatiana González; en WDSF open youth llatins, 8ns Joan Albelda i Vanesa Maroto; en WDSF open youth estàndard, 9ns Joan Albelda i Vanesa Maroto.

Competicions de promoció

A la Copa de Promoció, en juvenil 1 Segona Territorial estàndard i llatins, 1rs Unai Villegas i Alexia González; en youth 2T estàndard, 2ns Marc Marsà i Joana Díaz; en youth 1t estàndard, 1rs Àlex García i Salomeea Birsan; en júnior 1 2T 6-dance, 1rs Yago Olivero i Nahia Martin; en júnior 2 2T llatins, 1rs Adrià Lupiáñez i Nuna Martín; en youth 2T lltins, 1rs Marc Marsà i Joana Díaz; júnior 1 C 8-dance, 1rs Marc Cortés i Adriana Corpas i 3rs Joel Rusines i Núria Colom; en youth 1T llatins, 4ts Àlex García i Salomeea Birsan.

En el Trofeu Guadalajara de ball esportiu, en open Ad1 AI- AN-B, 2ns Alexander Mikhaylov i Rocío Aceña; en open júnior 1 C 8-dance, 2ns Jan Cervelló i Sofía Madrid; en youth C+B estàndard, 1rs Pere Planas i Alèxia Cervelló; en youth AN+B estàndard, 7ns Pere Planas i Alèxia Cervelló; en Júnior 2 B+C llatins, 5ns Arnau Roncal i Melani Bodoque; en open youth AN+B, 10ns Gerard Sánchez i Marta Poy; i en open AD1+ youth 1T+2T estàndard, 1rs Marc Marsà i Joana Díaz.